Zo kun je geld besparen op online daten

Daten via het internet is voor steeds meer singles de manier om een relatie te vinden. Geen wonder dat datingsites zo populair zijn; het consumentenprogramma Kassa besteedde er laatst nog ruim de aandacht aan. Er zijn namelijk nogal wat verschillen in kwaliteit en vooral prijsniveau bij de Nederlandse datingsites. Als je geld wil besparen let je natuurlijk op de prijs. Sowieso is het niet zo dat een duurdere datingsite per se een betere datingsite is.

Dure datingsites

De duurdere datingsites zijn over het algemeen die sites die je een persoonlijkheidstest laten maken. Dit valideert (voor hen ) de hogere prijs. Voorbeelden van dit soort datingsites zijn eDarling en Parship (beide voor HBO en universitair geschoolde singles).

Als je wil besparen kun je deze 2 datingsites beter links laten liggen. Er zijn ook goedkopere datingsites voor hoog opgeleiden, zoals e-Matching en Match4me. Een aardig blog over hoger opgeleiden internetdating is datingsite-hogeropgeleiden.nl. Ook Be2 en het Belgische Elite Dating zijn flink aan de prijs.

Goedkope en Gratis Datingsites

Relatieplanet en Lexa zijn een stuk goedkoper. Daarbij heb je nog een aantal gratis datingsites die goede beoordelingen krijgen. Vooral Paiq en Knuz doen het goed. Let op, er zijn ook tientallen slechte gratis datingsites. Ook noemen veel sites zich gratis maar moet je na verloop van tijd toch betalen om contact te kunnen leggen. Zo is daten niet gratis natuurlijk. Paiq is helemaal een voordelige optie. Hoewel deze site vroeg helemaal gratis was zijn er nu functies waar voor betaald moet worden. Toch niet duur, Paiq.nl

Besparen op Dating: Schrijf je in tijdens een actieperiode

Sommige datingsites bieden naast het gratis inschrijven op gezette tijden ook de mogelijkheid om een paar dagen het betaalde gedeelte te leren kennen. Lexa bijvoorbeeld biedt tijdens de Lexa Date Days nieuwe aanmeldingen de kans om 3 dagen gratis de hele site te gebruiken. Ook contact leggen met anderen dus! Parship en Relatieplanet kennen soortgelijke proefperiodes. Ook 50plusmatch en Match4me (hoog opgeleiden) kennen af en toe een actie van ene paar gratis date-dagen. Zo kun je de site eerst goed testen en voorkom je dat je geld over de balk lazert voor de verkeerde datingsite.

Sowieso is het slim om datingsites te vergelijken, bijvoorbeeld bij de vergelijker van datingsite-ervaringen.nl. Zo besteedt je geen tijd aan een site die eigenlijk niet bij je past. Want geld besparen is leuk, maar tijd besparen is dat evenzeer. Op datingsite-ervaringen vind je een ruim aanbod van artikelen over daten en relaties. Verder heb je nog datingsites voor vreemdgaan. Dit soort overspel sites vind je op dates-online. Dus zoek je een spannende vreemdgaan datingsite kun je daar kijken. Besparen is daar lastig, want ze zijn vrij duur vaak.

Comments are closed.