Sparkle*.nl

sparkle dating site review

Sparkle* is een vernieuwend initiatief op het gebied van online dating. Ontwikkeld door Dennis & Valerie die elkaar succesvol online vonden, maar een eigen visie hebben op welke ingredienten er nodig zijn om vonken over te laten springen. Vanuit hun ervaringen is Sparkle* geboren, net als hun zoon in 2010.

Online daten via Sparkle* is zo duur als je het zelf maakt. Dennis en Valerie hebben een ideale instelling: Iedereen heeft recht op geluk in de liefde. Inschrijven is daarom gratis en er zijn geen abonnementskosten. Je betaalt alleen voor de acties die je onderneemt. Bij je inschrijving krijg je gratis een aantal sparks. Met dit betaalmiddel kun je meteen proeven van de mogelijkheden. Daarna koop je sparks om contact te leggen met andere members. Je hebt de kosten zelf in de hand. Een spark kost 0,50 euro, en voor een eerste contact heb je 2 sparks nodig, daarna kan je onbeperkt met dit contact communiceren. Uit onderzoek blijkt dat de man de meeste contacten legt; gemiddeld 8 per maand.

Daarnaast zijn er een diverse features: Naast berichten en videoboodschappen kan je ook echte cadeaus versturen, bv. een lekkere reep chocolade met een leuke tekst. Dit wordt geheel door Sparkle* verzorgd.

Online cadeau kopen voor je single vriend, vriendin of collega? Verras ze met een Sparkle* waardebon! Je koopt al een bon vanaf 5 euro, na aanschaf kan je deze direct printen, wel zo makkelijk!

Nog een nieuwe mogelijkheid: Jij bepaalt zelf wie jou kan vinden! Je kunt de zoekfunctie zo scherp maken als je zelf wilt, vul zelf je wensen in. Alleen members die aan dat profiel voldoen krijgen jou te zien! Kies bijvoorbeeld de punten waaraan een toekomstige partner wat jou betreft minmaal moet voldoen eruit, zoals leeftijd, opleidingsniveau of muziekvoorkeur. Zo kun je alleen benaderd worden door mensen die voldoen aan wat je zoekt. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie van overvolle mailboxen met berichten van mensen waar je toch niets mee wilt…

Singles-coach en relatietherapeute Sylvia van der Spek blogt over single zijn en online daten. Ben jij het zat om kikkers te kussen of wil je heel graag jouw prinses ontmoeten? Dan geeft Sylvia jou desgewenst advies of ze bemiddeld.

Oordeel DatingClass.nl

Sprakle* (wesparkle.nl) is een hele andere dating site dan de gewone. Alleen al op de homepage zie je dat er veel meer achter zit dan alleen een dating module. Dating Coaches, Video boodschappen en zelfs een iPhone App. Dit alles om je beter (en meer) te laten daten.

Hier zit een goed idee en business achter.

Comments are closed.