Seniorengeluk

SeniorenGeluk.nl

De bevolking in Nederland wordt gemiddeld steeds ouder. Op dit moment is meer dan 30% van de bevolking 50 jaar of ouder. Dit percentage neemt nog steeds toe. Het aantal vrijgezelle senioren neemt hiermee ook steeds verder toe. De senioren van nu kunnen prima overweg met internet en andere moderne communicatiemiddelen. Internet dating is tegenwoordig dus iets voor alle leeftijden. Steeds meer ouderen maken hier dan ook gebruik van.

Voor 50-plussers wordt het vaak moeilijk geacht om op hogere leeftijd nog aan een relatie te beginnen. Het is in het dagelijkse leven vaak ook niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. SeniorenGeluk.nl springt hier op in met een datingsite speciaal voor 50-plussers!

Oordeel DatingClass.nl

Als we de site van Seniorengeluk.nl bekijken dan krijg ik er een goed gevoel over. De profielen die je ziet lijken echt en geen modellen. Ook de contact pagina zit goed in elkaar en je kunt op diverse tijden zelfs “live chatten” en support vragen. De layout en stijl heb ik eerder gezien en het kan zijn dat de mensen achter Seniorengeluk.nl ook een andere site hebben.

Het gebeurd vaker dat websites worden gerecycled voor een andere doelgroep. Senioren zijn een andere doelgroep en zoeken vaak niks op een site met jongeren. Het is dus alleen maar logisch dat je hier eigenlijk een andere site voor bouwt.

 

Comments are closed.