Seniorencontact

Seniorencontact Review

Op SeniorenContact kunnen bezoekers contact zoeken met mensen vanaf 50 jaar. Hier vind je mensen tussen de 50 en 80 jaar die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of mailcontact.

Middels een geavanceerd zoeksysteem kunnen bezoekers nadat ze gratis lid zijn geworden heel eenvoudig een man of vrouw vinden die voldoet aan vooraf aangegeven eigenschappen.

Oordeel DatingClass.nl

Tja… Ik krijg nou niet bepaald zin om mij in te schrijven als ik zo even de eerste foto op de website zet. Lijkt me dat je juist GEEN success hebt als je bij deze website inschrijft omdat je alleen (blijft?!). Maargoed.. De website ziet er minder professioneel uit en lijkt erop dat dit een website is die puur gaat om het aanmelden van leden, die daarna in een andere database worden gezet. Ziet er erg basic uit en lijkt op een template gebouwd te zijn.

Je zult waarschijnlijk wel contact hebben met wat mensen maar ik twijfel of je daadwerkelijk ook echt met “seniorencontact.com” te maken krijgt of met een andere, grotere, site op de achtergrond.

Comments are closed.