Relatieplanet

Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl opende begin april 2002 haar deuren voor relatiezoekend Nederland. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl inmiddels met afstand uitgegroeid tot de grootste en meest bekende dating site van Nederland en Belgiƫ. Relatieplanet.nl(RP) zorgt er dagelijks voor dat ontelbaar veel vrijgezellen en singles elkaar ontmoeten. Zowel via de website als met haar populaire singlesfeesten.

Op 19 april 2010 is Relatieplanet.nldoor het TROS-consumentenprogramma RADAR uitgeroepen tot beste betaalde datingsite. In december 2009 werd Relatieplanet.nlook al uitgeroepen tot populairste ‘Website van het jaar 2009’ in de categorie dating.
Relatieplanet.nlstaat bekend om zijn betrouwbaarheid.

Met het grootste aantal actieve Nederlandse en Vlaamse singles, een zeer gebruiksvriendelijke en snelle website, en een klantgerichte Memberdesk zetten ze alles in het werk om jou een zo prettig als mogelijke online dating ervaring te bieden.

Oordeel DatingClass.nl

Relatieplanet.nl heeft al diverse jaren een van de meest bezochte dating websites van Nederland. Mocht je van Relatieplanet gebruik willen maken dan kun je hier goed aan de slag. Let op de voorwaarden van het inschrijven / uitschrijven zodat je niet langer dan nodig hoeft te betalen voor een profiel.

De site heeft veel goede (en een aantal slechte… maar ja) verhalen maar de Relatieplanet heeft een goede support dus je zult hier geen SCAM aan hebben.

Comments are closed.