Parship Nederland

parship nederland review

PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Door het invullen van de 70 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel is de basis waarmee PARSHIP op anonieme wijze personen met elkaar koppelt.

De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen.
De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test en het aanmaken van het persoonlijke profiel. Ook kunnen contactverzoeken ontvangen worden.

De tweede stap start vanaf het moment dat leden daadwerkelijk willen reageren op contactverzoeken of andere leden actief willen benaderen. Zij kunnen dan een 3, 6 of 12 maanden lidmaatschap afsluiten en premium lid worden. Een premium-lid ontvangt dan het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test. Er kan contact worden opgenomen met andere leden.

PARSHIP is de grootste relatiebemiddelingsite met meer dan 8 miljoen leden in Europa. PARSHIP-leden zijn actieve mannen en vrouwen vanaf 28 jaar met een hoog opleidings- en inkomensniveau. PARSHIP richt zich op relatiebemiddeling via het internet en onderscheidt zich door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. De wetenschappelijke persoonlijkheidstest die door PARSHIP gehanteerd wordt, zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze ‘matches’ tussen de juiste personen tot stand komen.

Oordeel DatingClass.nl

Sinds de lancering in Duitsland in 2001 heeft PARSHIP haar online diensten in veertien landen geïntroduceerd, waaronder in Nederland in december 2003. PARSHIP.nl werkt in Nederland samen met diverse partners, zoals RTL Nederland, de Volkskrant, Trouw, NRC Handelsblad, Psychologie Magazine en Elsevier.

Parship heeft een zeer goede reputatie voor diegene die het kunnen betalen.. wat liefde bij Parship is verschikkelijk duur. Dit is denk ik voor juist veel mensen de drempel die ze niet willen nemen en dit is een persoonlijke keus. Wat je natuurlijk wel bij hebt bij zo’n dure site zijn hoge verwachtingen en natuurlijk een zeer hoge success rate..

 

Comments are closed.