Match4me

match4me review

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

We blijven innoveren om je nog makkelijker in contact te brengen met mogelijke partners. Daters kunnen een persoonlijk blog aanmaken, en om daar meer lezers voor te trekken zetten we Twitter in. We volgen ontwikkelingen in social media dus op de voet en zodra jij daar voordeel bij kan hebben, integreren we zo’n nieuwe toepassing op de site.

Oordeel DatingClass.nl

Match4me is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn ze behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden en Denemarken. En al zijn ze een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. Bijvoorbeeld Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk.

De site werkt prima en is inmiddels al diverse jaren actief in Nederland. Support van de site werkt snel en effectief zoals je van een goede site mag verwachten.  Profielen zien er goed uit en zijn, zover ik kan zien, echte leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Comments are closed.