Lexamore

Lexamore Review

Singles maken op hun eigen unieke manier gebruik van dating websites… daarom kijken we op Lexamore.nl naar wat u uniek maakt. Uw waarden, de manier waarop u in het leven staat en hoe u aankijkt tegen de liefde en relaties worden in kaart gebracht met de Lexamore persoonlijkheidstest. Wij stellen u vervolgens voor aan mensen die qua persoonlijkheid echt bij u passen!

De kracht van Lexamore is de gratis persoonlijkheidstest. Nadat u de vragenlijst heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw eigen persoonlijkheidsrapport. Op basis van dit rapport worden de singles die bij u passen aan u voorgesteld. In het relatierapport kunt u de overeenkomsten en verschillen tussen u en de betreffende singles rustig nalezen.

Oordeel DatingClass.nl

Lexamore is upgrade van Lexa.nl voor diegene die op zoek zijn naar wat extra keuzes en serieuze mensen. Lexamore is net dat extra beetje hulp door middel van een persoonlijkheidstest. Uiteraard is zoiets niet gratis en zou ik eerst proberen om op een gewone site goed te daten en mensen aan te spreken.

Comments are closed.