E-matching

E-matching Review

E-matching richt zich op de hoger opgeleiden van de Nederlandse Bevolking en is dé datingsite voor beter opgeleiden.
Op deze manier heeft e-matching zich een eigen niche in de dating markt, eigen gemaakt.

Het komt natuurlijk vaak voor dat diegene met gelijke opleidingen diverse raakvlakken hebben. Dit helpt uiteraard de eerste dat wat soepeler gaan.

Voor de doelgroep (Academisch, hbo en mbo+) is e-Matching.nl de beste plek om een partner te vinden. E-Matching bestaat al sinds 1998 en is erkend door de AVR.

Oordeel DatingClass

De homepage is wat simpel heeft 1 doel. Je laten inschrijven…
Het design zelf is al enige tijd hetzelfde waardoor wij ons afvragen waarom je niet eens iets anders doet. De styling mogelijkheden zijn immers weer wat verder dan een aantal jaar geleden. Een video zou wellicht leuk zijn.

Maargoed, even ingeschreven en krijg direct een aantal leuke matches via email:
e-matching-profiel-review

Zoals ik al zei, de website zou best een update kunnen gebruiken qua design en gebruiksvriendelijkheid..
De layout is vrij simpel en aangezien ze maar een klein gedeelte gebruiken van de een webpagina zitten daar wat verbeter punten.

E-matching - Review

Het mooie van e-matching is dat ze bijvoorbeeld een datingcoach aanbieden (dit zal wel geld kosten) maar mocht je niet je draai kunnen vinden op de website dan kun je dit wel doen. Zoals je ziet heb ik nu een gratis profiel aangemaakt en deze moet nog gecontroleerd worden.

Je kunt op deze site een goede zet maken voor een leuke relatie met leuke vrouwen. Probeer het eens uit door je gratis in te schrijven.

Comments are closed.