Dating via de Webcam – Anti Creep Tips

dating tips

Met je gezicht op de webcam kan wat moeilijk zijn in het begin…

Ik bedoel hoeveel mensen doen het nou eigenlijk?

Ik hoor je denken “niet zo heel veel”.. en dit klopt. Vaak zijn het een aantal mensen die het echt durven. Deze mensen zijn vaak wat langer online en zijn redelijk bekend binnen de dating website waar jij net op zit.

Als je het even zo bekijkt, is vaak 5 – 10% met een webcam aan. Dit is natuurlijk bijzonder weinig maar eigenlijk ook alleen maar goed.

Ik bedoel, als je gaat stappen wil je toch ook opvallen tussen die honderden mensen in de kroeg? Daar is het nog veel moeilijker omdat iedereen eigenlijk gelijke kansen heeft.

Dus waarom maak je geen gebruik van je voorsprong?

Hier even wat tips om niet als een creep over te komen zodat je een GOEDE naam opbouwt binnen de website kringen.

Zeg normaal gedag tegen mensen die op jou cam komen.

Als dit een gozer is en jij bent op zoek naar een vrouw. Let it go.. hij gaat vanzelf weer weg. Het kan namelijk gebeuren dat iemand op een verkeerde knop drukt. Wees niet bang, hij komt echt niet door je computer naar binnen… Als je helemaal uit je dak gaat omdat iemand “op je cam kijkt behalve dan een meisje” is dat lichtlijk zielig en redelijk kortzichtig… Je laat je absoluut niet van je beste kant zien..

Behandel anderen met respect

Dit is nogal iets wat niet heel vaak gebeurd. Maar als je bij iemand anders op zijn / haar cam kijkt. Doe dan gewoon normaal. Dit geeft je echt geen gelegenheid om te zeggen wat je werkelijk denkt. Respect, net als in het echte leven, brengt je een stuk verder dan iemand afzeiken. Bijvoorbeeld Bedank iemand voor zijn / haar tijd door een prive bericht te sturen, dit laat zien dat je manieren hebt en je iemand in zijn waarde laat.

Niet meteen in vol ornaat

Dit is vooral voor de heren. In tegenstelling tot wat je denkt, niet elke vrouw zit te wachten op je adam’s pak.. of een close-up van je kroonjuwelen… echt waar. Zelfs op de erotische sites is dit als eerste ontmoeting echt niet waar het merendeel van vrouwen op zitten te wachten.

Het is heel makkelijk om een keyboard ridder te spelen maar uiteindelijk zul je toch op date willen … toch?… en guess what, dit is niet via de computer.

Dus vergeet niet die 80/20 regel. Zorg dat je in die 20% komt te zitten.. dan haal je 80% van de leuke dates binnen.

Stay classy!

(foto credit)

Comments are closed.