Annet.be

Dating sites vergelijken

Ben je Nederlandse datingsites beu en wil je graag je geluk beproeven in het Nederlandstalige gedeelte van België, Vlaanderen? Dan doe je er goed aan het Belgische aanbod van datingsites te vergelijken.

De website annet.be doet precies dat. Op Annet vind je de leidende en meest belangrijke datingsites van onze Zuiderburen. Wist je bijvoorbeeld dat Parship ook in België actief is? parship.be ziet er net zo uit als haar Nederlandse evenknie, en ook in Vlaanderen is deze site voor hoger opgeleiden. Net als Elite Dating trouwens, dat bij ons beter bekend is onder de naam eDarling

Welke datingsite kies ik?

Op www.annet.be vind je een handige vergelijker die je he,opt bij het vinden van de juiste relatie-site. Je kunt bijvoorbeeld kiezen op leeftijd, of op doelgroep. zoek je christelijke singles? Wil je louter en alleen daten met hoog opgeleide singles? Ben je een alleenstaande ouder en wil je graag contact met nadere alleenstaande papa’s of mama’s? Van alles is mogelijk met het praktische zoek-filter.

Bij alle datingsites is het gratis aanmelden. Let wel, een betaald abonnement, nodig om berichten te versturen en om gebruik te maken van meer geavanceerde functies, kosten doorgaans wel aardig wat geld. Relatieplanet en Meetic zijn dan nog redelijk geprijsd, maar bijvoorbeeld Parship en Elite Dating, niet geheel on-toevallig voor hoog opgeleide singles, zijn behoorlijk aan de prijs. Zouden die meer centen over de balk smijten als het om online liefde vinden gaat?

Speed daten

Ook speeddaten komt aan bod op Annet. Vind je rondklikken op een datingsite maar zonde van je tijd, omdat je toch pas kunt beoordelen of je iemand aantrekkelijk vind als hij of zij voor je staat? Dan zijn speed-date avonden de oplossing. Tijdens speeddating evenementen ontmoet je 15 a 20 singles ‘in the flesh’. Je geeft gelijk aan wie je wel en niet leuk vindt. Vindt d ander jou ook wel een geschikte date, dan is er een match. Vervolgens spreek je samen wat af. Smartvibes.be is de site die je moet hebben voor speeddating.

Christelijke Datingsites

OP het gebied van christelijke dating loopt België nog behoorlijk achter rop Nederland. Waar we in Nederland aardig wat christelijke datingsites hebben (zoals christelijkcontact.nl, samenchristen.nl, miraclematch, funkyfish) valt dit in Vlaanderen behoorlijk tegen. Voor Nederlandse christelijke datingsite kun je reviews lezen op www.christelijke-datingsites.nl

Op zoek naar meer single links en sites voor alleenstaanden? Annet breidt continu uit. Succes met het zoeken van een date-site.

Comments are closed.