6 Ongebruikelijke Plekken om Vrouwen te Ontmoeten

Lounge Bar

Online dating, wie doet dit tegenwoordig niet?

Nou niet iedereen, want veel mensen vinden dit niet een beetje eng…

… Maar wat doe je als je niet zo technisch bent, en meer old skool en toch wilt daten?!¬†Of als je al online te vinden bent maar je kansen wilt vergroten?

Waar ga je heen?

Behalve naar een drukke club waar niemand je kunt horen… slechte keuze dus…kroeg is wel ok..

Een paar leuke, en betere, opties staan hieronder. Het gaat erom dat je iemand tegenkomt op een locatie waar ze niet hun “schild” op hebben voor mensen die de ander proberen te versieren door een lading bull shit te vertellen, en te kijken hoeveel blijft plakken…en dan te hopen op iets leuks..

Dus waarom niet beginnen met iets leuks, iets wat je hobby kan zijn. Sterker nog, iets wat beide jullie hobby is!

Nike Run Club (of andere hardloop club)

In Amsterdam (of elke grote stad WERELDWIJD) kun je via Facebook je aanmelden voor de Nike Run club. Dit is een gratis evenement, dus je hoeft geen geld mee te nemen. Op deze manier:

  • Bouw je zelf conditie op,
  • leer je vrouwen kennen die fit zijn (meer zelfvertrouwen hebben, gezonder zijn, meer uit het leven halen)
  • Of fit willen worden. Met z’n tweeen is toch leuker dan alleen nietwaar?

Verder is het een leuke manier om ook jezelf wat meer in de spotlight te zetten en omdat je fit wordt, gaat je zelfvertrouwen ook nog eens omhoog..

Hockey Club

Tja.. Ik heb zelf jaren gehockeyed en het is (en blijft) een leuke sport. Je leert onwijs veel mensen kennen en de feestjes zijn ook altijd erg gezellig.
Vooral voor de jongere generatie is het een leuke manier om met leuke dames in contact te komen.

Vrijwilligers Werk

Misschien staat deze niet hoog op de lijst maar hear me out…
Je laat zien dat je meer geeft dan alleen jezelf, geen slechte start dus. Het zijn geen woorden maar daden die je laat zien. Verder hoe je niet direct weeshuizen te gaan bouwen in Ghana maar je kunt ook gewoon lokaal beginnen. Wellicht bij een sport evenement …

Online Dating

Maar ik zit al op een online dating website…. hoor ik je denken. Dit klopt maar nog heel veel mensen niet! Het klopt dat in de laatste jaren de leden van dating websites omhoog zijn gegaan en het stigma (bijna) weg is. Toch ligt hier een grote kans voor veel mensen om wat extra mensen te leren kennen. In de nieuwsbrief geven we diverse tips wat je kunt doen.

Kerk

Dit is wellicht voor een wat selectief publiek van belang. Ik zou je niet aanraden om als niet gelovige de kerk in te wandelen en te kijken of er nog leuke dames zijn voor date… Net als de belastingdienst, we kunnen het makkelijker (en leuker) maken. Mocht je wel gelovig zijn maar niet vaak de binnenkant van de kerk zien behalve bij een begravenis of bruiloft, dan is het wellicht een mogelijkheid. Je hebt dan direct te maken met mensen die dezelfde opvoeding hebben gehad. Ook zullen de normen en waarden vaak overeenkomen.

Leer Salsa Dansen 

Salsa dansen is bij veel vrouwen super populair. En laat het nou net zo zijn dat je een partner nodig hebt! Het is een onwijs leuke (en spannende) dans maar net als online daten, je moet laten zien dat je serieus bent. Vrouwen zijn niet gek en je zult vast niet de eerste zijn die 1 keer langskomt om een date te regelen. Daarnaast zul je meer success hebben als je daadwerkelijk kunt salsa dansen (ook op de reguliere dansvloer).

Ik hoop dat deze tips je hebben kunnen helpen om even “out of the box” te denken.

Stay classy!

 

Comments are closed.